Τρελά ερωτευμένοι Μπραντ Πιτ – Νέρι Οξμαν: Η κωδική φράση που χρησιμοποιούν για το σεξ - iefimerida.gr

Τρελά ερωτευμένοι Μπραντ Πιτ – Νέρι Οξμαν: Η κωδική φράση που χρησιμοποιούν για το σεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρελά ερωτευμένος για την καθηγήτρια του ΜΙΤ, Νέρι Όξμαν είναι ο Μπραντ Πιτ κι όπως φαίνεται, δεν πρόκειται για μια απλή σχέση.

Τρελά ερωτευμένοι Μπραντ Πιτ – Νέρι Οξμαν: Η κωδική φράση που χρησιμοποιούν για το σεξ | iefimerida.gr 0

Μετά από 5 μήνες που είναι μαζί, η σχέση τους έχει αρχίσει να γίνεται πολύ πιο σοβαρή. «Δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον» λέει συγκεκριμένα μια πηγή στο «Life and Style». «Ταξιδεύουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, έχει πάει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και έχουν περάσει πολλά ρομαντικά Σαββατοκύριακα στη Βοστόνη. Όταν δεν είναι μαζί, τα τηλέφωνά τους ‘παίρνουν φωτιά’».

Τρελά ερωτευμένοι Μπραντ Πιτ – Νέρι Οξμαν: Η κωδική φράση που χρησιμοποιούν για το σεξ | iefimerida.gr 1

Ο 54χρονος Μπραντ γνωρίστηκε με την 42χρονη αρχιτέκτονα και καθηγήτρια ενώ εργαζόταν σε ένα αρχιτεκτονικό πρότζεκτ σε συνεργασία με το ΜΙΤ τον Νοέμβριο. «Όταν γνωρίστηκαν – μπούμ! Υπήρξε ακαριαία χημεία» αναφέρει η πηγή. «Αυτό που τους ένωσε αμέσως ήταν η αγάπη τους για το σχέδιο και την αρχιτεκτονική ενώ φυσικά δεν έλειψε και η αμοιβαία φυσική έλξη».

Τρελά ερωτευμένοι Μπραντ Πιτ – Νέρι Οξμαν: Η κωδική φράση που χρησιμοποιούν για το σεξ | iefimerida.gr 2

«Της είπε ότι οι φωτογραφίες την αδικούν και αυτή μαγεύτηκε από την γοητεία, το μυαλό και την ομορφιά του Μπραντ ευθύς εξαρχής».

Κάποιοι από τους φίλους του Μπραντ, προσθέτει η πηγή, αρχίζουν να σκέφτονται πως ίσως η Νέρι είναι η γυναίκα με την οποία έμελλε να είναι ο Πιτ. «Αυτή τη στιγμή είναι σε μια περιοδεία διαλέξεων και ο Μπραντ τη συναντάει με διακριτικό τρόπο σε διάφορες στάσεις της. Έχουν μάλιστα και μια κωδικοποιημένη φράση για τις στιγμές που θέλουν να κάνουν έρωτα. Λένε ότι ‘εργάζονται μαζί σε ένα πρότζεκτ’».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ