Μικροεπεισόδιο Γιασικεβίτσιους-Σπανούλη στη φυσούνα - iefimerida.gr

Μικροεπεισόδιο Γιασικεβίτσιους-Σπανούλη στη φυσούνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος στη φυσούνα του ΣΕΦ είχε μικροεπεισόδιο με τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά η παρεξήγηση λύθηκε άμεσα με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στις τοποθετήσεις του για τη διαιτησία πριν τον πρώτο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

«Θα σας απαντήσω το τι δήλωσα. Δημιουργήσατε έναν χαμό. Έχω πολλούς φίλους στην Αθήνα και ξέρω τι γράφετε», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ζαλγκίρις και συνέχισε: «Με ρώτησαν αν φοβάμαι τους διαιτητές. Είπα πως περιμένω να σφυρίξουν 50-50. Απάντησα σε μία ερώτηση για τους διαιτητές. Είπα πως είναι οι οκτώ καλύτερες ομάδες και πρέπει οι διαιτητές να σφυρίξουν 50-50. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το κακό σε ό,τι είπα. Μην δημιουργείτε κάτι περισσότερο. Ξέρω την δύναμη των δημοσιογράφων. Ζήτησα μόνο το 50-50. Ξέρω πως αυτό θέλει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Σε κάθε παιχνίδι αυτό θέλω, ανεξάρτητα αν ο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η Βιτάουτας των αδελφών Μπολ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ