Καθημερινή: Ανυπόστατα και αναληθή τα σενάρια πώλησης της εφημερίδας - iefimerida.gr

Καθημερινή: Ανυπόστατα και αναληθή τα σενάρια πώλησης της εφημερίδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η «Καθημερινή» την σπερμολογία περί συζητήσεων για πώληση της εφημερίδας.

Με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα kathimerini.gr τονίζεται ότι «Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο».

Προειδοποιεί δε ότι «κάθε περαιτέρω συζήτηση επί του ανυπόστατου θέματος δεν θα είναι καλοπροαίρετη και θα την αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καθημερινής:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες διασπείρεται από κάποιες ιστοσελίδες και έντυπα μια φημολογία ότι δήθεν υπάρχουν συζητήσεις για την πώληση της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ή ότι πουλήθηκε, διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα σενάρια αυτά είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο.

Κάθε περαιτέρω συζήτηση επί του ανυπόστατου θέματος δεν θα είναι καλοπροαίρετη και θα την αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καθημερινή πώληση διάψευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ