Ο πρέσβης των ΗΠΑ ποζάρει στο άγαλμα του Τρούμαν μετά την απόπειρα γκρεμίσματός του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρέσβης των ΗΠΑ ποζάρει στο άγαλμα του Τρούμαν μετά την απόπειρα γκρεμίσματός του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο άγαλμα του Τρούμαν στο κέντρο της Αθήνας, που επιχείρησαν να γκρεμίσουν διαδηλωτές την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ.

Ο κ. Πάιατ με ανάρτησή του στο Τwitter σχολιάζει ότι μόλις επέστρεψε από το Άγιον Ορος, σταμάτησε να «τσεκάρει» το άγαλμα του Χάρι Τρούμαν.

Αναρτώντας τρεις φωτογραφίες, ο κ. Πάιατ σχολίασε μέσω Τwitter πως βρέθηκε αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Άγιον Ορος στο σημείο που στέκεται το άγαλμα, το οποίο, όπως ανέφερε, συμβολίζει τη «γενναιοδωρία των ΗΠΑ προς την Ελλάδα» κατά τη διάρκεια των πιο σκοτεινών χρόνων της.

«Μόλις επέστρεψα από τον Αθω, σταμάτησα να ελέγξω το άγαλμα του Χάρι Τρούμαν, ένα σύμβολο της συμμαχίας ΗΠΑ-Ελλάδας και μια υπενθύμιση της γενναιοδωρίας του αμερικανικού λαού κατά τη διάρκεια των πιο σκοτεινών χρόνων της», έγραψε.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ ποζάρει στο άγαλμα του Τρούμαν μετά την απόπειρα γκρεμίσματός του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη μία από τις τρεις φωτογραφίες που ανήρτησε στον λογαριασμό του ο Αμερικανός πρέσβης φαίνονται τα σημάδια από τον τροχό με τον οποίο διαδηλωτές επιχείρησαν να κόψουν τα πόδια του αγάλματος.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ ποζάρει στο άγαλμα του Τρούμαν μετά την απόπειρα γκρεμίσματός του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο πρέσβης των ΗΠΑ ποζάρει στο άγαλμα του Τρούμαν μετά την απόπειρα γκρεμίσματός του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η ανάρτηση

As soon as I returned from from Mt.Athos, I stopped by to check on the Harry Truman statue - a symbol of the US-Greece alliance and a reminder of the American people’s generosity during Greece’s darkest days. pic.twitter.com/gIyZJJ61BI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παϊατ Αγαλμα Τρούμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ