Η Περιστέρα Μπαζιάνα από διοικητική υπάλληλος έγινε καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο -Μ. Δευτέρα, με ΦΕΚ [έγγραφο] - iefimerida.gr

Η Περιστέρα Μπαζιάνα από διοικητική υπάλληλος έγινε καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο -Μ. Δευτέρα, με ΦΕΚ [έγγραφο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα ανήκει πλέον στο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό του ΕΜΠ, σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Μπαζιάνα ήταν διοικητική υπάλληλος.

Το ΦΕΚ αναφέρει:

Ένταξη μονίμου υπαλλήλου, σε θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.).

Η μόνιμη υπάλληλος του Ιδρύματος, Μπαζιάνα Περιστέρα του Αχιλλέα, εντάσσεται σε οργανική θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) και σε μόνιμη θέση της Α ́ βαθμίδας, ΠΕ Κατηγορίας, του Τομέα «Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής» της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ. Πολυτεχνείου.

Η ως άνω οργανική θέση ένταξης συνιστάται με μετατροπή της οργανικής θέσης που κατέχει.

(Αριθμ. βεβ. Γ.Δ.Ο.Υ. / Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: 61/3.1.2018).

Η Περιστέρα Μπαζιάνα από διοικητική υπάλληλος έγινε καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο -Μ. Δευτέρα, με ΦΕΚ [έγγραφο] | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται πως έως τώρα η κυρία Μπαζιάνα ήταν διοικητική υπάλληλος του ΕΜΠ, μετά από δική της αίτηση. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 496/30-5-2017, η Περιστέρα Μπαζιάνα εντάχθηκε στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ ως υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον χώρο της Πληροφορικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περιστέρα Μπαζιάνα ΕΜΠ καθηγήτρια ΦΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ