Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ, παρά την απαγόρευση εισόδου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ, παρά την απαγόρευση εισόδου [εικόνες]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου διεξάγεται η αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», παρά την ποινή απαγόρευσης εισόδου που του έχει επιβάλει η Euroleague, δίνει το παρών στα επίσημα στο κλειστό του ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθεις των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ για το 1-0 απέναντι στους Μαδριλένους.

Λίγο πριν από το τζάμπολ οι οπαδοί του «τριφυλλιού» στο κατάμεστο κλειστό του ΟΑΚΑ αποδοκίμασαν ξανά τον ύμνο της Euroleague, που «έπαιξε» όταν οι δύο πεντάδες παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τους διαιτητές της αναμέτρησης (Λαμόνικα - Γιαβόρ - Λάτισεβς). Μάλιστα, στο ΟΑΚΑ ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του Τζόρντι Μπερτομέου.

Στη συνέχεια, οι φίλοι των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης αποθέωσαν τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ, παρά την απαγόρευση εισόδου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ, παρά την απαγόρευση εισόδου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ, παρά την απαγόρευση εισόδου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ