ΑΕΚ: Με Χριστοδουλόπουλο έτοιμο για να πάει και φέτος στον τελικό του Κυπέλλου - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Με Χριστοδουλόπουλο έτοιμο για να πάει και φέτος στον τελικό του Κυπέλλου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακούφιση για τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς θα έχει στη διάθεση του τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην αυριανή (19:30) ρεβάνς απέναντι στην Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ είχε χάσει στο πρώτο ματς με 2-1 και αύριο καλείται να το ανατρέψει, αν θέλει να περάσει για 3η σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και δεύτερη σερί απέναντι στον ΠΑΟΚ (πέρυσι έχασε με 2-1 στο Βόλο).

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ φέτος με 15 γκολ, προπονήθηκε σήμερα και μπήκε στην αποστολή του αγώνα με τους Θεσσαλούς και μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει. Σε αυτήν δεν βρίσκονται οι τραυματίες Βράνιες -Κλωναρίδης, με τον τελευταίο να νιώθει ενοχλήσεις και να κάνει θεραπεία και ατομικό, ενώ το ίδιο συνέβη με τον Βόσνιο στόπερ. Εκτός για λόγους τακτικής, αλλά και λόγω περιορισμών στα ματς του Κυπέλλου με τους νέους, έμειναν οι Αϊντάρεβιτς, Μοράν και ο Τζανετόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Μπακασέτας, Γιούσης, Αντωνίου, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Λάρισα Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ