Παναθηναϊκός: Τέσσερα ραντεβού Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Τέσσερα ραντεβού Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ που είναι επικεφαλής του fund που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν συναντηθεί συνολικά τέσσερις φορές και η τελευταία ήταν τη Δευτέρα.

Από την πρώτη στιγμή που ο Αλαφούζος ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό στις αρχές Φεβρουαρίου, ζήτησε να τον δει από κοντά. Ο εφοπλιστής ήθελε να συνομιλήσει απ' ευθείας με τον Ταϊλανδό, αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι πρόκειται για φερέγγυο επενδυτή, ο οποίος έχει ασχοληθεί με αρκετά deals στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Πιεμπονγκσάντ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αλαφούζου και έκλεισαν ραντεβού στο εξωτερικό, όταν και γνωρίστηκαν. Έκτοτε, συναντήθηκαν άλλες τρεις φορές, εκ των οποίων η τελευταία μόλις χθες.

Η πρόταση περιλαμβάνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που αναφέρει πως η συμφωνία θα πρέπει να έχει επικυρωθεί ως τις 15 Ιουλίου του 2018 και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να εργαστούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας η πρόταση αυτή δεν θα βρίσκεται πλέον σε ισχύ εφόσον δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Τέλος, το fund περιμένει απάντηση μέχρι 15 Μαϊου, ειδάλλως θα αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ