Πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης ο δισεκατομμυριούχος Μάθιου Μέλον [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης ο δισεκατομμυριούχος Μάθιου Μέλον [εικόνες]

Ο δισεκατομμυριούχος Μάθιου Μέλον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε ξαφνικά σε κλινική αποτοξίνωσης στο Κανκούν του Μεξικό, ο δισεκατομμυριούχος Μάθιου Μέλον, σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Ο Μέλον ήταν ο πρώην σύζυγος της συνιδρυτή της Jimmy Choo, Ταμάρα Μέλον, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί, την κόρη τους Αραμίντα. Πιο πριν, ήταν παντρεμένος με την σχεδιάστρια Νικόλ Χάνλεϊ, με την οποία είχαν δύο παιδιά, την Φορς και την Ολύμπια.

A post shared by Tamara Mellon (@tamaramellon) on Mar 1, 2018 at 11:30am PST

Σε δήλωση από την εκπρόσωπο της οικογένειας αναφέρεται πως ο Μέλον «πέθανε ξαφνικά στο Κανκούν, του Μεξικό, όπου παρέμενε για θεραπεία αποκατάστασης από τα ναρκωτικά. Ο Μέλον έκανε την περιουσία του χάρη στο κρυπτονόμισμα, μετατρέποντας μια επένδυση αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Άφησε πίσω του τρία παιδιά. Η οικογένειά του ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους σε αυτή την πολύ οδυνηρή περίοδο».

Ο Μάθιου Μέλον με την πρώτη του σύζυγο, Νικόλ.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατό του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο Μέλον έδωσε μεγάλη μάχη με τον εθισμό του στο Oxycontin για χρόνια και αποκάλυψε στο Page Six το 2016, πως ξόδευε περίπου 100.000 δολάρια το μήνα για τα ναρκωτικά, παίρνοντας περίπου 80 χάπια την ημέρα.

Πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης ο δισεκατομμυριούχος Μάθιου Μέλον [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Οι γιατροί συνέχιζαν να γράφουν συνταγές σαν να ήταν Smarties. Είναι πολύ ανεύθυνο» είχε πει ο Μέλον, προσθέτοντας πως εθίστηκε σε αυτά μετά από έναν τραυματισμό. «Το Oxycontin είναι σαν τη νόμιμη ηρωίνη. Και πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Ο Μέλον εμφανίστηκε στο Forbes για το τεύχος Φεβρουαρίου και μίλησε για το πώς έβγαλε 1 δισεκατομμύριο δολάρια από την επένδυσή του στο Ripple, λέγοντας πως του άρεσε επειδή ήταν ένα από τα λίγα κρυπτονομίσματα με το οποίο εργάστηκε στο τραπεζικό σύστημα. «Ήταν σχεδόν δωρεάν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Πραγματικά το κέρδισα γιατί ήμουν το μόνο άτομο που ήταν πρόθυμο να κάνει αυτή την επένδυση. Η οικογένειά μου νόμιζε ότι ήμουν τρελός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ