Κατηγορεί τη Μαράια Κάρεϊ για σεξουαλική παρενόχληση -«Κυκλοφορούσε διαρκώς γυμνή» - iefimerida.gr

Κατηγορεί τη Μαράια Κάρεϊ για σεξουαλική παρενόχληση -«Κυκλοφορούσε διαρκώς γυμνή»

Η Μαράια Κάρεϊ με την πρώην μανατζέρ της. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται η Μαράια Κάρεϊ από την πρώην μάνατζέρ της, Στέλλα Στόπλερ, που ισχυρίζεται πως η τραγουδίστρια ήταν συνεχώς γυμνή.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η Μαράια φέρεται να έκανε «σεξουαλικά πράγματα» μπροστά στη Στέλλα χωρίς να φοράει ρούχα.

Το TMZ ανέφερε πως η Στέλλα έχει καταθέσει έγγραφα που προειδοποιεί την Μαράια και τη νομική της ομάδα πως θα καταθέσει μήνυση.

A post shared by Stella Bulochnikov (@stellabulochnikov) on Jul 30, 2017 at 12:05am PDT

Εκτός από την εικαζόμενη σεξουαλική παρενόχληση, η Στέλλα ισχυρίζεται επίσης πως η Μαράια έχει προβλήματα με καταχρήσεις και πως σπάνια έπαιρνε τα συνταγογραφούμενα φάρμακά της για την διπολική διαταραχή. Η 48χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στο περιοδικό People την περασμένη εβδομάδα, πως είχε διαγνωστεί από την διαταραχή το 2011. «Δεν ήθελα να το πιστέψω» είπε.

A post shared by Stella Bulochnikov (@stellabulochnikov) on May 13, 2017 at 8:53pm PDT

Όσο για τη θεραπεία της, η Μαράια δήλωσε στο περιοδικό πως αυτή τη στιγμή παίρνει φάρμακα που την βοηθούν. «Παίρνω φάρμακα που φαίνεται να μου κάνουν καλό» αποκάλυψε η 48χρονη τραγουδίστρια. «Δεν με κάνουν να αισθάνομαι κουρασμένη ή υποτονική ή κάτι τέτοιο. Το να βρεις τη σωστή ισορροπία είναι το πιο σημαντικό».

A post shared by Stella Bulochnikov (@stellabulochnikov) on May 3, 2017 at 9:00pm PDT

Δεν είναι σαφές αν η τραγουδίστρια άρχισε να λαμβάνει τη θεραπευτική αγωγή πριν ή αφότου χώρισαν επαγγελματικά με την μάνατζέρ της. Οι δυο τους εργάζονταν μαζί για σχεδόν τρία χρόνια και σύμφωνα με μια δήλωση, η απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους ήταν αμοιβαία,. «Μετά από συνεργασία σχεδόν τριών χρόνων, η Μαράια Κάρεϊ και η Στέλλα Στόλπερ διαπίστωσαν ότι είναι προς το αμοιβαίο συμφέρον τους να χωρίσουν τους δρόμους τους» ανέφερε η δήλωση.

Κατηγορεί τη Μαράια Κάρεϊ για σεξουαλική παρενόχληση -«Κυκλοφορούσε διαρκώς γυμνή»  | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, η Στέλλα ισχυρίζεται πως απολύθηκε άδικα στη διάρκεια της τριετούς εργασίας της. Όχι μόνο πιστεύει ότι της οφείλει χρήματα. Η απάντηση της νομικής ομάδας σε όλα αυτά είναι πως οι ισχυρισμοί της πρώην μάνατζερ δεν είναι αληθινοί. «Εάν κατατεθεί αυτός ο επιπόλαιος και αβάσιμος ισχυρισμός, θα τον υπερασπιστούμε με επιτυχία» εξήγησε εκπρόσωπος της Μαράια Κάρεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ