Οι 2 μη αναμενόμενες φωτό από την Ελλάδα που πόσταρε ο πρίγκιπας Κάρολος στο Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 2 μη αναμενόμενες φωτό από την Ελλάδα που πόσταρε ο πρίγκιπας Κάρολος στο Twitter [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις βαλίτσες τους για Ελλάδα ετοιμάζουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα.

Το πριγκιπικό ζευγάρι θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Κρήτη, στις αρχές Μαΐου.

Πρόκειται για βασιλικό τουρ από τις 7 έως τις 11 Μαΐου σε Γαλλία και Ελλάδα. Θα προηγηθεί η επίσκεψη στη Γαλλία και θα ακολουθήσει αυτή στην Ελλάδα, οπότε είναι άγνωστη η ακριβής ημερομηνία άφιξης του Καρόλου και της Καμίλας στην Αθήνα. Σίγουρα η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαίου και τελευταίος σταθμός θα είναι η Κρήτη.

Σε tweet του μέσω του λογαριασμού του Clarence House (η βασιλική κατοικία του Καρόλου) ο πρίγκιαπας, αφού λέει ότι η επίσκεψη στην Αθήνα θα είναι μια γιορτή για τη μακρά συνεργασία των δύο χωρών σε ναυτικό και στρατιωτικό επίπεδο και μια ευκαιρία για νέα συνεργασία στην εκπαίδευση και στον τομέα της φιλανθρωπίας, παρουσιάζει το πρόγραμμα της επίσκεψης και ταυτόχρονα πόσταρει δυο φωτογραφίες από την Ελλάδα. Και όχι, το πριγκιπικό ζεύγος δεν επέλεξε ούτε την Ακρόπολη ούτε το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Πόσταραν μια φωτογραφία του Θωρηκτού Αβέρωφ και μια από την Κνωσσό.

Οι 2 μη αναμενόμενες φωτό από την Ελλάδα που πόσταρε ο πρίγκιπας Κάρολος στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 1

The visit to Greece will celebrate the UK and Greece’s longstanding maritime and military relationship, youth opportunity and education and charitable enterprise.

Read more about the forthcoming visit to France and Greece: https://t.co/yPy5kUJStK pic.twitter.com/6PHoPbBu3x

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ