Αρειος Πάγος: Ελέγχεται για προσβολή του κύρους της δικαιοσύνης ο δικαστής Σκουτέρης - iefimerida.gr

Αρειος Πάγος: Ελέγχεται για προσβολή του κύρους της δικαιοσύνης ο δικαστής Σκουτέρης

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη διενεργεί η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη.

Και αυτό με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Ο κ.Σκουτέρης ελέγχεται ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης και θα παράσχει εξηγήσεις ανωμοτί. Μάλιστα, η κα.Μπιτζούνη προχώρησε σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ.Σκουτέρη και πήρε κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Σκουτέρης είχε εκδώσει απόφαση μεσάνυχτα για να αθωώσει τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία (επέστρεψε βαθμούς και «έσβησε» την τιμωρία της έδρας) και τώρα καλείται να βγάλει απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μετά την έφεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δίχως να έχει την εμπιστοσύνη όλων των εμπλεκομένων πια.

Μάλιστα, για τη μεταμεσονύκτια απόφαση του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού ελέγχονται πειθαρχικά και άλλοι δύο δικαστές, ο Κωνσταντίνος Δεμέστιχαν και η Κωνσταντίνα Γεωργούλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ σκουτερης απόφαση έφεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ