Διαδηλωτής ρίχνει κάτω και γρονθοκοπεί αστυνομικό -Δεν τον συνέλαβαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Διαδηλωτής ρίχνει κάτω και γρονθοκοπεί αστυνομικό -Δεν τον συνέλαβαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη: διαδηλωτής έριξε κάτω και γρονθοκόπησε αστυνομικό, αλλά έφυγε ανενόχλητος.

Κι όμως, αυτό συνέβη σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίθεση στη Συρία, σε εμπορικό κέντρο στην οδό Τσιμισκή. Κάποια στιγμή υπήρξαν συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων. Ενας από αυτούς, έριξε στο έδαφος άνδρα της ΥΜΕΤ και άρχισε να τον γρονθοκοπεί μέχρι να τον σταματήσουν οι συνάδελφοι του πρώτου και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, χωρίς να συλληφθεί.

Το συμβάν κατέγραψε με το κινητό του ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης και το ανάρτησε στο Facebook. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο δικηγόρος, όλα κυλούσαν ομαλά, με διακριτική και ελάχιστη αστυνομική παρουσία, όταν συντονισμένα οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στα όργανα της τάξης.

«Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται και δημοσιοποιείται βίαιη επίθεση εναντίον αστυνομικού οργάνου στην Ελλάδα και δεν έχει προχωρήσει η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία. Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμο συνέβαινε αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους θα είχαν αντιδράσει άμεσα και ο δράστης θα είχε συλληφθεί», δήλωσε στην ιστοσελίδα thestival συνδικαλιστής της ΕΑΥΘ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαδηλωτής Θεσσαλονίκη αστυνομικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ