Η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία στο Coachella- Μαζί της Jay-Z και Destiny’ s Child - iefimerida.gr

Η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία στο Coachella- Μαζί της Jay-Z και Destiny’ s Child

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιστορία έγραψε η Μπιγιονσέ με την εμφάνισή της στο μουσικό φεστιβάλ της Καλιφόρνια Coachella.

Η ίδια έγινε η πρώτη μαύρη καλλιτέχνις που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Coachella, με την συναυλία της να διαρκεί περίπου δύο ώρες και να έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Η Μπιγιονσέ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι η μεγαλύτερη performer που έχει περάσει από τη μουσική βιομηχανία εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

A post shared by BALMAIN (@balmain) on Apr 15, 2018 at 1:51pm PDT

Εχοντας περάσει λιγότερο από έναν χρόνο από τότε που γέννησε τα δίδυμά της, η Μπιγιονσέ εμφανίστηκε στη σκηνή με τη συνοδεία χορευτών και μουσικών (από Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια) που έπαιζαν κρουστά, πνευστά και έγχορδα και πλαισίωναν την σταρ με πρωτότυπο τρόπο.

A post shared by BALMAIN (@balmain) on Apr 15, 2018 at 2:26pm PDT

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε παλιές και καινούργιες επιτυχίες με την αδερφή της Σολάνζ Νόουλεζ, τον σύζυγό της Jay-Z, ενώ η μεγάλη έκπληξη που άφησε κοινό και θεατές άφωνους, ήταν η επανένωση των Destiny’s Child, συγκροτήματος που δημιουργήθηκε το 1990 και μέχρι το 2006 αποτελούσε σημαντικό όνομα στην ιστορία της ποπ και των γυναικείων συγκροτημάτων.

A post shared by BALMAIN (@balmain) on Apr 15, 2018 at 8:28am PDT

Οπως ήταν φυσικό τα social media γέμισαν με βίντεο με την βασίλισσα της R&B να τραγουδά και να χορεύει επί σκηνής, μαγεύοντας το κοινό της.

Τέλος, η εφημερίδα «New York Times» δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει πως η Μπιγιόνσε είναι μεγαλύτερη από το... Coachella, ενώ μάλιστα η τραγουδίστρια πρότεινε ένα διαφορετικό hashtag, το #BeyChella.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιγιονσέ coachella φεστιβάλ Καλιφόρνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ