Η Μυρτώ Αλικάκη φόρεσε μια από τις τοπ τάσεις της άνοιξης στην πρεμιέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μυρτώ Αλικάκη φόρεσε μια από τις τοπ τάσεις της άνοιξης στην πρεμιέρα της [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα για την παράσταση «Κάσσυ» στο «Από Μηχανής Θέατρο».

Η Μυρτώ Αλικάκη, η Αμαλία Αρσένη, Φαίη Ξυλά και η Λένα Ουζουνίδου συναντιούνται επί σκηνής και αφήνονται στις σκηνοθετικές οδηγίες τεσσάρων γυναικών: της Κίρκης Καραλή, της Λίλλυ Μελεμέ, της Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη και της Κυριακή Σπανού.

Η «Κάσσυ», το έργο του Ανδρέα Φλουράκη, γράφτηκε με αφορμή της ιστορία της μυθολογικής Κασσάνδρας (σσ Το έργο με βάση την τραγική Κασσάνδρα διερευνά την τραγωδία του ανθρώπου, που ενώ ξέρει τις συνέπειες συγκεκριμένων επιλογών του, εντούτοις δεν μπορεί ή δε θέλει να τις εμποδίσει).

Μετά το τέλος της παράστασης, οι πρωταγωνίστριες της παράστασης πόζαραν μαζί: ξεχωρίσαμε το outfit που επέλεξε η Μυρτώ Αλικάκη. Η ηθοποιός με την «ροκ» στάση ζωής, εκπέμπει πάντα κάτι το εφηβικό. Το φόρεμα που επέλεξε για την συγκεκριμένη εμφάνισή της χαρακτηρίζεται από μια τάση που βλέπουμε ότι την φετινή άνοιξη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Δείτε την εμφάνιση της ηθοποιού με μια από τις τοπ τάσεις της σεζόν, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μυρτώ Αλικάκη ΚΑΣΣΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΣΣΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ