Επεσε 4% η δημοτικότητα του Τραμπ μέσα σε ένα μήνα - iefimerida.gr

Επεσε 4% η δημοτικότητα του Τραμπ μέσα σε ένα μήνα

«Δεν εγκρίνουν» το έργο του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσοστό της δημοτικότητας του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε κατά 4% από τον περασμένο μήνα στο 39%, σύμφωνα με μια νέα παναμερικανική δημοσκόπηση των NBC News/Wall Street Journal.

Όπως αναφέρει η δημοσκόπηση, «το ποσοστό των ερωτηθέντων ενηλίκων που εγκρίνουν το έργο του Τραμπ βρίσκεται στο 39%, μειωμένο κατά 4% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Το 57% απάντησε ότι δεν το εγκρίνει».

Μεταξύ των Ρεπουμπλικανών, 79% των ερωτηθέντων το εγκρίνουν (από 84% που ήταν τον περασμένο μήνα) και μεταξύ των Δημοκρατικών 7% (μειωμένο κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες).

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διάστημα 8-11 Απριλίου σε δείγμα 900 ενηλίκων -περίπου οι μισοί απάντησαν από το κινητό τους τηλέφωνο- και το συνολικό περιθώριο σφάλματος είναι συν -πλην 3,3 ποσοστιαίες μονάδες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ