Πού θα βρείτε τα πιο ωραία κουλούρια Θεσσαλονίκης στην Αθήνα -7 μαγαζιά σε τραβάνε από τη μύτη - iefimerida.gr

Πού θα βρείτε τα πιο ωραία κουλούρια Θεσσαλονίκης στην Αθήνα -7 μαγαζιά σε τραβάνε από τη μύτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κανέλα ή σοκολάτα, με τυρί ή πολύσπορα, από τη Θεσσαλονίκη ή την Αυστρία, όπως κι αν τα προτιμάτε, σίγουρα δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα φρέσκο και τραγανό κουλούρι για να συνοδεύσετε τον καφέ σας, ή να ξεγελάσετε την πείνα σας την ώρα που σας πιέζει το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα.

Bρήκαμε τα πιο νόστιμα και χειροποίητα κουλούρια στο κέντρο της πόλης. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε από πού θα κάνετε τις προμήθειές σας.

1) Τάκης

Ο φούρνος του Τάκη αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους τριγυρνάνε στο Κουκάκι. Με μακρά ιστορία, αφού λειτουργεί πάνω από σαράντα χρόνια, θεωρείται ένα από τα καλύτερα αρτοποιεία της πόλης. Ο κύριος Τάκης Παπαδόπουλος συνεχίζει την παράδοση των παππούδων του, οι οποίοι έφεραν τα σαλονικιώτικα σιμίτια από τη συμπρωτεύουσα το 1962 κι έμαθαν στους Αθηναίους ότι το σωστό κουλούρι πρέπει να είναι λεπτό και κριτσανιστό.

7 μαγαζιά με τα ωραιότερα κουλούρια της Αθήνας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ