Από κατοίκους που έκαιγαν κλαδιά από ελιές (παρά τις προειδοποιήσεις για ανέμους) ξεκίνησε η φωτιά στην Ηλεία - iefimerida.gr

Από κατοίκους που έκαιγαν κλαδιά από ελιές (παρά τις προειδοποιήσεις για ανέμους) ξεκίνησε η φωτιά στην Ηλεία

Φωτογραφία:patrastimes.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ασυνείδητους αγρότες που έκαιγαν κλαδιά από ελιές ξεκίνησε η φωτιά στις περιοχές Φρίξα, Σκυλλουντία και Καλυβάκια της Ηλείας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας σε τοπικό ραδιόφωνο, η φωτιά ξεκίνησε από κάποιους που έκαψαν κλαδιά από ελιές, παρά την προειδοποίηση που είχε εκδώσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Να σημειωθεί πως στην περιοχή έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι 8 μποφόρ, ενώ σύμφωνα με τον κ. Γεωργιόπουλο, η κατάσταση σήμερα στα πύρινα μέτωπα είναι καλύτερα, καθώς πέταξαν τα πρώτα καναντέρ, τα οποία χθες λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν στο έργο της κατάσβεσης. Το μέτωπο της πυρκαγιάς είναι προς το χωριό Καλυβάκι.

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλεία φωτιά μποφόρ Πυροσβεστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ