Ο Ρουβίκωνας άλλαξε μέρα και ώρα δράσης -Πλέον χτυπούν Σάββατο ή Κυριακή την ώρα που αλλάζουν βάρδια οι αστυνομικοί - iefimerida.gr

Ο Ρουβίκωνας άλλαξε μέρα και ώρα δράσης -Πλέον χτυπούν Σάββατο ή Κυριακή την ώρα που αλλάζουν βάρδια οι αστυνομικοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αλλαγές στη δράση του προχώρησε ο Ρουβίκωνας.

Οχι βέβαια στον τρόπο των χτυπημάτων που κάνουν τα μέλη του, αλλά στις ημέρες και την ώρα που επιλέγουν να χτυπήσουν. Πλέον όπως φαίνεται τα μέλη της αναρχικής ομάδας επιλέγουν το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή, και ώρα λίγο μετά τις 06:00 τα ξημερώματα. Είναι η ώρα της αλλαγής βάρδιας των αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ, Άμεσης Δράσης και ομάδων ΔΙ.ΑΣ.. Ετσι κινδυνεύουν λιγότερο για κάποια ενδεχόμενη προσαγωγή τους, κάτι που βέβαια έχει γίνεται σπάνια.
Το πρώτο δείγμα αλλαγής σε ώρα και ημέρα χτυπήματος έγινε με στην επίθεση στο κτίριο της Novartis και το ίδιο συνέβη και την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται πως 10 περίπου άτομα φορώντας κράνη, με σφυριά και βαριοπούλες έσπασαν την γυάλινη είσοδο κτιρίου εταιρείας συσκευασίας χάρτου και εκτυπώσεων στην Κηφισιά. Παράλληλα πέταξαν μπογιές στους τοίχους του κτιρίου. Η επίθεση, σύμφωνα με κείμενο τους, ήρθε ως απάντηση στην απόλυση τριών εργαζομένων της εταιρείας που είχαν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας χτύπημα ώρα ημέρα αναρχικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ