Αμετανόητος ο βουλευτής Φωκάς: Και οι «αγανακτισμένοι» φώναζαν το σύνθημα -Κανείς δεν το εννοεί - iefimerida.gr

Αμετανόητος ο βουλευτής Φωκάς: Και οι «αγανακτισμένοι» φώναζαν το σύνθημα -Κανείς δεν το εννοεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμετανόητος εμφανίστηκε σήμερα ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

Η κάμερα τον έπιασε χθες να λέει υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ και σήμερα με την παρουσία του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε πως το είπε το σύνθημα, αλλά δεν σημαίνει πως το εννοεί κιόλας.

«Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το "Βούλγαροι". Στο Σύνταγμα οι "αγανακτισμένοι" φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές», είπε ο κ. Φωκάς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε εάν εννοούσε το σύνθημα.

Ωστόσο στη συνέχεια προχώρησε σε μία απίστευτη επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού αναφέροντας -και μάλιστα σε έντονο ύφος- «για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα».

Και μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, αφού πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα “Βούλγαροι” δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ