Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στην παραλία με κολάν και μπουστάκι έναν μήνα μετά τη γέννα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στην παραλία με κολάν και μπουστάκι έναν μήνα μετά τη γέννα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να γέννησε πριν ένα μήνα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Αθηνά Οικονομάκου από το να φορέσει κολάν και μπουστάκι και να πάει στην παραλία.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός παρ΄ότι όπως είχε πει, είχε πάρει κάποια κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ίδια φαίνεται να έχει επανέλθει, καθώς από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει εντυπωσιακή σιλουέτα μόλις ένα μήνα μετά την γέννα.

Ποζάροντας με αθλητικά ρούχα, τα οποία άφηναν την κοιλιά της ακάλυπτη, η ηθοποιός χάρηκε την έξοδό της στην παραλία και δημοσίευσε μία ολόσωμη φωτογραφία στο Instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στην παραλία με κολάν και μπουστάκι έναν μήνα μετά τη γέννα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Να σημειωθεί πως η Οικονομάκου έχει δηλώσει στο παρελθόν, πως ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν κάνει ποτέ δίαιτα, καθώς ήταν ανέκαθεν αδύνατη: «Δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Το αντίθετο θα έλεγα. Ποτέ δεν έχω κάνει δίαιτα για να χάσω κάποια κιλά. Ίσα ίσα έχω κάνει διατροφή για να μπορέσω να πάρω βάρος».

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στην παραλία με κολάν και μπουστάκι έναν μήνα μετά τη γέννα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ