MasterChef -Ο Τζώρτζης αφηγείται: Πήγα εκκλησία και ο παπάς σταμάτησε τη Λειτουργία! [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef -Ο Τζώρτζης αφηγείται: Πήγα εκκλησία και ο παπάς σταμάτησε τη Λειτουργία! [βίντεο]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό διηγήθηκε ο Τζώρτζης Παπανικολάου το οποίο συνέβη όταν αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Σε συνέντευξή του στο Dot έκανε λόγο για το πόσο τον τρόμαξαν κάποια μηνύματα όταν βγήκε από το παιχνίδι καθώς αδιαμφισβήτητα ήταν από τους παίκτες που απασχόλησαν πάρα πολύ.

Ωστόσο, ο ίδιος περιέγραψε ένα ιδιαίτερο συμβάν που εκτυλίχθηκε αμέσως μετά την αποχώρησή του.

«Ήταν το πιο ακραίο που δεν περίμενα ποτέ. Πάω στην εκκλησία, κάθομαι με κατάνυξη κι εκείνη τη στιγμή σταματούν όλα, βγαίνει ο παπάς και λέει: «Έχουμε τον Τζώρτζη». Γυρίζει όλος ο κόσμος που ήταν μέσα και με κοιτάει», σημείωσε ο Τζώρτζης Παπανικολάου!

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη Γωγώ: «Ποια είναι η Γωγώ; Αν προσπαθήσει πάρα πολύ και αλλάξει τη στάση της σε κάποια πράγματα, πιστεύω ότι, ναι, μπορεί να καταφέρει να γίνει μια μέτρια μαγείρισσα. Θα της μαγείρευα τα σαλιγκάρια που σιχαίνομαι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ