Την άφησε έγκυο, και μετά την απέλυσε! - iefimerida.gr

Την άφησε έγκυο, και μετά την απέλυσε!

Την άφησε έγκυο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία καταγγελία – σοκ, έκανε μία γυναίκα στην Πάτρα, η οποία, υποστηρίζει πως απολύθηκε από το κατάστημα που εργαζόταν, αφού πρώτα ο ιδιοκτήτης, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, την είχε αφήσει έγκυο.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Ρεπόρτερ», ο ιδιοκτήτης είχε ερωτική σχέση με την υπάλληλο, αλλά όλα άλλαξαν μόλις η γυναίκα τού ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και σκοπεύει να κρατήσει.

Κάτι τέτοιο εξόργισε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ έβαλε «φωτιά» στην σχέση τους, καθώς πλέον είχαν καθημερινούς καβγάδες. Μετά από λίγο καιρό αυτός της ανακοίνωσε πως εάν κρατήσει το παιδί, τότε θα την απολύσει. Ωστόσο κάτι τέτοιο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν μπορούσε να κάνει.

Όμως ο 50χρονος έμπορος παρέβη και το νόμο και την απέλυσε. Η νεαρή έχει αποφασίσει να προσφύγει στην δικαιοσύνη, ενώ έχει ενημερώσει και το συνδικαλιστικό της όργανο. Μάλιστα όπως έχει δικαίωμα να πράξει, θα ζητήσει από τον 50χρονο να υποβληθεί σε τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ