Μπόρις Τζόνσον: Η Μέι θα ενημερώσει το κοινοβούλιο για την επίθεση στη Συρία - iefimerida.gr

Μπόρις Τζόνσον: Η Μέι θα ενημερώσει το κοινοβούλιο για την επίθεση στη Συρία

Μπόρις Τζόνσον (Φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του κοινοβουλίου θα βρεθεί η Τερέζα Μέι για να μιλήσει σχετικά με τα πυραυλικά πλήγματα στη Συρία, ώστε μετά οι βουλευτές να αξιολογήσουν τη στάση της βρετανικής κυβέρνησης.

Αυτό δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον, τονίζοντας πως η κυβέρνηση του έλαβε την απόφαση για την συμμετοχή της στις πυραυλικές επιθέσεις κατά της Συρίας, χωρίς να λάβει την έγκριση του κοινοβουλίου, καθώς είχε επικεντρώσει την προσοχή της στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της πολεμικής επιχείρησης.

Ερωτηθείς γιατί το κοινοβούλιο δεν ανακλήθηκε από τις διακοπές του πριν από τις επιθέσεις και νωρίς το Σάββατο, ο Τζόνσον απάντησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN: «Είναι προφανές ότι η πρώτη μας έννοια έπρεπε να είναι η ασφάλεια των αντρών και των γυναικών των ενόπλων δυνάμεων κι επίσης, η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα της επιχείρησης. Υπάρχουν πολλά προηγούμενα στα οποία ακολουθήθηκε ο ίδιος τρόπος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόρις Τζονσον Συρία Τερέζα Μέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ