«Οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες»- Το συγκινητικό «αντίο», μέσω βίντεο, του ΥΠΕΘΑ, στον Γιώργο Μπαλταδώρο - iefimerida.gr

«Οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες»- Το συγκινητικό «αντίο», μέσω βίντεο, του ΥΠΕΘΑ, στον Γιώργο Μπαλταδώρο

Οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα μικρό αλλά γεμάτο νόημα βίντεο αποχαιρέτισε το ΥΠΕΘΑ τον αδικοχαμένο Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο.

Το βίντεο με το αντίο προς τον πιλότο του Mirage 2000-5 που συνετρίβη 9 μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου δημοσιεύτηκε στο επίσημο λογαριασμό του ΥΠΕΘΑ στο Twitter.

Στο βίντεο διάρκειας 17 δευτερολέπτων κυματίζει η ελληνική σημαία ενώ εμφανίζεται το εξής μήνυμα: «Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες… τώρα θα λέμε: "Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!" Γεώργιος Μπαλταδώρος ΑΘΑΝΑΤΟΣ».

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος κηδεύτηκε σήμερα στην πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας, μέσα σε βουβό κλίμα ανείπωτης συγκίνησης και θλίψης.

Στην κηδεία, εκτός από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του ήρωα Γιώργου Μπαλταδώρου, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ