Βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων φώναζε να καεί η «πουτ@@α η Βουλή» σε συγκέντρωση ΠΑΟΚτζίδων [βίντεο] - iefimerida.gr

Βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων φώναζε να καεί η «πουτ@@α η Βουλή» σε συγκέντρωση ΠΑΟΚτζίδων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να συμμετέχει σε υβριστικό παραλήρημα, αναφωνώντας να «καεί η που@@α η Βουλή».

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε του ματς με τον Πανιώνιο.

Στο βίντεο, που δημοσιοποίησε το Reportplus.gr, ο κ. Φωκάς όχι μόνον απολαμβάνει το σύνθημα «να καεί η πουτ@@@ η Βουλή» αλλά και ενθαρρύνει τους συγκεντρωμένους να φωνάξουν ακόμη πιο δυνατά.

Οπως φαίνεται, ο ίδιος στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό και φωνάζει και ο ίδιος το σύνθημα.

Στην ομιλία του μάλιστα, ο κ. Φωκάς μίλησε για αθηναϊκό κατεστημένο, ενώ προειδοποίησε πως για το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ισχύει το «ή εμείς ή κανείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βουλευτής Ένωση Κεντρώων Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ