Συρία: Καταρρίψαμε το ένα τρίτο των πυραύλων που εκτοξεύθηκαν -Είχαν εκκενωθεί οι στόχοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Συρία: Καταρρίψαμε το ένα τρίτο των πυραύλων που εκτοξεύθηκαν -Είχαν εκκενωθεί οι στόχοι [βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Συρία υποστηρίζει ότι μαζί με τους συμμάχους της «απορρόφησε» την επίθεση από τις δυνάμεις της Δύσης, ενώ οι στόχοι που επλήγησαν είχαν εκκενωθεί πριν από μέρες, χάρη σε ρωσική προειδοποίηση.

«Απορροφήσαμε το πλήγμα», δήλωσε στο Reuters ανώτερος αξιωματούχος στην περιφερειακή συμμαχία που υποστηρίζει τη Δαμασκό.

«Είχαμε μια έγκαιρη προειδοποίηση για το πλήγμα από τους Ρώσους και όλες οι στρατιωτικές βάσεις είχαν εκκενωθεί πριν από λίγες ημέρες. Περίπου 30 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν κατά την επίθεση και το ένα τρίτο απ' αυτούς καταρρίφθηκαν», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι πλέον γίνεται εκτίμηση των υλικών ζημιών.

Το RT δημοσίευσε βίντεο με τη συριακή αντίδραση στους πυραύλους της Δύσης. Αυτό, σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα, δείχνει τους συριακούς πυραύλους εδάφους- αέρος να ανταποκρίνονται στην επίθεση. Καπνός φαίνεται να υψώνεται από μία ερευνητική εγκατάσταση, την οποία ανακοίνωσαν ότι έπληξαν οι δυτικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συρία πύραυλοι επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ