Ρωσικό ΥΠΕΞ: Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να επιτεθείς στη Δαμασκό όταν έχει μια ευκαιρία για ειρήνη - iefimerida.gr

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να επιτεθείς στη Δαμασκό όταν έχει μια ευκαιρία για ειρήνη

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ (Φωτογραφία: AP/ Mary Altaffer)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Συρία δέχθηκε επίθεση ακριβώς την ώρα που είχε μια ευκαιρία για ειρήνη, σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, μετά τα πλήγματα αμερικανικών, βρετανικών και γαλλικών δυνάμεων στη Δαμασκό.

«Ο συριακός λαός δοκιμάσθηκε πρώτα από την 'Αραβική άνοιξη', μετά από το Ισλαμικό Κράτος, τώρα από έξυπνους αμερικανικούς πυραύλους. Η πρωτεύουσα μιας κυρίαρχης κυβέρνησης, που προσπαθεί επί χρόνια να επιβιώσει υφιστάμενη μια τρομοκρατική επιδρομή, δέχθηκε επίθεση», έγραψε στο Facebook η Μαρία Ζαχάροβα.

«Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να επιτεθείς στην πρωτεύουσα της Συρίας ακριβώς τη στιγμή που είχε μια ευκαιρία για ένα ειρηνικό μέλλον», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Ζαχάροβα Δαμασκός Συρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ