Η Μπάγερν Μονάχου φουλάρει για τελικό Champions League και... πήρε νέο προπονητή - iefimerida.gr

Η Μπάγερν Μονάχου φουλάρει για τελικό Champions League και... πήρε νέο προπονητή

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει φέτος να πάει τελικό Champions League, αλλά ήδη... δούλεψε για του χρόνου.

Επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η συμφωνία της ομάδας της Βαυαρίας με τον Νίκο Κόβατς, ο οποίος αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου και για τρία χρόνια την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Γερμανίας. Η επιλογή του 47χρονου προπονητή ως διαδόχου του Γιουπ Χάινκες, την οποία αποκάλυψε στο σημερινό της φύλλο η «Sport Bild», αποτελεί σίγουρα έκπληξη, δεδομένου ότι ο νυν τεχνικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει ιδιαίτερες περγαμηνές, αν και έχει περάσει από τον πάγκο της εθνικής Κροατίας, την οποία οδήγησε μάλιστα στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, δήλωσε ότι η συμφωνία με τον Κόβατς ολοκληρώθηκε χθες, χωρίς να αναφερθεί στην παράμετρο της αποζημίωσης στην Αϊντραχτ (σύμφωνα με τη «Sport Bild», οι Βαυαροί θα καταβάλλολυν 2,2 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Φρανκφούρτης). Σημειώνεται ότι ο -γεννημένος στο Βερολίνο- Κόβατς έχει περάσει για μία διετία (2001-2003) από τη Μπάγερν ως ποδοσφαιριστής, κατακτώντας μάλιστα ένα νταμπλ στη Γερμανία και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, γνωστοποίησε ότι ο σύλλογος έχει κάνει πρόταση ανανέωσης ενός έτους στα συμβόλαια των δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας, Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ