Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Συμβουλεύουμε την Ελλάδα να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα - iefimerida.gr

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Συμβουλεύουμε την Ελλάδα να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα

Αξιόπιστο πρόγραμμα από την Ελλάδα για μετά τον Αύγουστο/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μετά το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο παρέπεμψε το θέμα «Ελλάδα» ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Γερμανό ομόλογό του, Ολαφ Σολτς.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, σύμφωνα με πηγές του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών ενώ ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνουν δηλώσεις. Εκπρόσωπος γερμανικού υπουργείου Οικονομικών , σχολιάζοντας τη συνάντηση είπε:

«Για την συνάντηση δεν έχω να πω τίποτα. Γενικά για το θέμα «Ελλάδα», οι αποφάσεις θα ληφθούν με το τέλος του προγράμματος στις 20 Αυγούστου.Τότε θα ασχοληθούμε με το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους.

Θα περιμένουμε την τελική ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους μέχρι τις θερινές διακοπές. Συμβουλεύουμε την Ελλάδα να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο (αναπτυξιακό;) πρόγραμμα.»

Nωρίτερα στην ιστοσελίδα του Ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών αναρτήθηκε Tweet και φωτογραφία από τη σημερινή συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Γερμανό ομόλογό του και Αντικαγκελάριο Όλαφ Σολτς στο Ομοσπονδιακό υπουργό Οικονομικών.

«Με καλές συνομιλίες προς μια νέα ισχυρή σχέση – Ο ομοσπονδιακός Υπ. Οικονομικών Olaf Scholz συναντά τον έλληνα Υπ. Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Βερολίνο», αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσακαλώτος Σουλτς συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ