ΣΥΡΙΖΑ: Καλοδεχούμενη η παραδοχή της ΝΔ ότι η χώρα βγαίνει από το πρόγραμμα τον Αύγουστο - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Καλοδεχούμενη η παραδοχή της ΝΔ ότι η χώρα βγαίνει από το πρόγραμμα τον Αύγουστο

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την παραδοχή της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, πως η χώρα «δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος» από τις 20 Αυγούστου και μετά.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Στις 3 Απριλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Real Fm, δήλωσε με περίσσεια σιγουριά πως η χώρα θα εισέλθει σε 4ο μνημόνιο μετά τον Αύγουστο του 2018.

Σήμερα, δέκα μέρες μετά τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, σημείωσε πως η χώρα «δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος από τις 20 Αυγούστου και μετά».

Και καταλήγει: «Η, έστω και με καθυστέρηση, αποδοχή της πραγματικότητας από τη ΝΔ είναι προφανώς καλοδεχούμενη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ