Ο μαιευτήρας της Ελεονώρας Μελέτη αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει το μωρό - iefimerida.gr

Ο μαιευτήρας της Ελεονώρας Μελέτη αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει το μωρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελεονώρα Μελέτη από τις 5:30 τα ξημερώματα κρατά στην αγκαλιά την κόρη της.

Ενα υγιέστατο μωρό, βάρους 3 κιλών καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.
Η παρουσιάστρια αισθάνθηκε πόνους στις 3 τα ξημερώματα και αμέσως μετέβη στο Ιασώ όπου και γέννησε 2,5 ώρες αργότερα με καισαρική τομή.
Ο μαιευτήρας της Νικόλαος Στρατάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε για τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές που έζησε το ζευγάρι με τον ερχομό του παιδιού του.
«Οι αντιδράσεις τους ήταν αντιδράσεις χαράς και συγκίνησης. Ο Θοδωρή ήταν και αυτός παρών, δίπλα στην Ελεονώρα, πίσω από το παραβάν καθώς έγινε καισαρική τομή. Εκοψε ο ίδιος τον ομφάλιο λώρο, ήταν κάτι που το ζήτησε», είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός για να προσθέσει ότι τον ειδοποίησαν στις 3 τα ξημερώματα, ότι ήταν οι μέρες που περίμεναν ούτως ή άλλως το μωρό και ότι η Ελεονώρα Μελέτη ήταν μια... καλή εγκυμονούσα! «Η Ελεονώρα είναι ένα γλυκό κορίτσι που είχε την ανυπομονησία που έχει κάθε γυναίκα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της. Ηταν πολύ καλή επίτοκος, καλή εγκυμονούσα, ακολούθησε όλες τις οδηγίες που της είχα δώσει και πήγαν όλα καλά».
Ο κ. Στρατάκης αναφέρθηκε και στην επιλογή που είχε κάνει η παρουσιάστρια να καταψύξει ωάρια. «Ηταν κάτι που είχαμε συζητήσει και της το είχα συστήσει για να έχει μια καλή καβάτζα», είπε συγκεκριμένα ο γιατρός.
Ερωτώμενος για το πώς... είδε το ζευγάρι αν είναι έτοιμο για το επόμενο παιδί του, είπε ότι αισθάνεται ότι το ζευγάρι είχε μια καλή εμπειρία, ευχάριστη και εμφανίστηκε σίγουρος ότι αν το ζευγάρι θέλει και ένα δεύτερο παιδάκι σίγουρα θα το κάνει.
Στην καίρια ερώτηση σε ποιον μοιάζει το παιδί ο Νικόλαος Στρατάκης ήταν κατηγορηματικός: «Στον Θοδωρή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ