Κίνα: Ολο και περισσότεροι στρέφονται στην εκπαίδευση μέσω διαδικτύου - iefimerida.gr

Κίνα: Ολο και περισσότεροι στρέφονται στην εκπαίδευση μέσω διαδικτύου

Πάνω από το 53% των γονέων έχουν αγοράσει διαδικτυακά μαθήματα στα παιδιά τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και περισσότερους οπαδούς αποκτά στην Κίνα η εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου η οποία, σύμφωνα με έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα συνεχίσει να γίνεται δημοφιλής κατά περίπου 5% ετησίως.

Σύμφωνα με την έκθεση που βασίστηκε στη μελέτη περισσοτέρων από 200.000 περιπτώσεων, η αγορά ηλεκτρονικής μάθησης θα καταγράψει αύξηση πάνω από 20% ετησίως, καθώς ο αριθμός των χρηστών έχει φθάσει τα 144 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 120 εκατ. χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα.

Επίσης πάνω από το 53% των γονέων έχουν αγοράσει διαδικτυακά μαθήματα στα παιδιά τους, εκ των οποίων το 31,2% τουλάχιστον μία φορά.

Η έκθεση απεικονίζει επίσης τις τάσεις της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση του αριθμού των ηλικιωμένων «μαθητών» καθώς και την αυξανόμενη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα on line εκπαίδευση διαδίκτυο Τάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ