Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβηκε σε σκαμνί για να φωτογραφηθεί στο ίδιο ύψος με τον Σακίλ Ο’Νιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβηκε σε σκαμνί για να φωτογραφηθεί στο ίδιο ύψος με τον Σακίλ Ο’Νιλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνεργασία της Βικτόρια Μπέκαμ αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο για να την διαφημίσει από ότι ο θρύλος του μπάσκετ, Σακίλ Ο’Νιλ.

Την Πέμπτη, η γνωστή σχεδιάστρια πόζαρε δίπλα στον θρύλο του μπάσκετ Σακίλ Ο’Νιλ για να προωθήσει την επερχόμενη κολεξιόν της, αλλά οι οπαδοί της δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν την τεράστια διαφορά ύψους μεταξύ των δυο τους.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 12, 2018 at 5:42pm PDT

Η σχεδιάστρια μόδας με ύψος 1,63 μ., έδειξε κομμάτια της συλλογής της στο λογαριασμό της στο Instagram, ποζάροντας δίπλα στον πρώην παίκτη του μπάσκετ, με ύψος 2,16μ.

Σε μια από τις φωτογραφίες, μάλιστα, η Βικτώρια αναγκάζεται να ανέβει επάνω σε ένα ξύλινο κιβώτιο προκειμένου να τον φτάσει, αλλά και πάλι δείχνει πιο κοντή.

Chose today not to wear heels?? @shaq @reebok #ReebokxVictoriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 12, 2018 at 5:57pm PDT

Οι θαυμαστές της σχολίασαν την διαφορά ύψους, σχολιάζοντας στις φωτογραφίες και αστειευόμενο έγραψαν «Ω, Θεέ μου, τόσο μικρή». Ένας άλλο έγραψε «Μικρό πρόβλημα. Σε νιώθω» ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Χριστέ μου, ο τύπος είναι πιο ψηλός κι από δέντρο».

Οι δυο τους φοράνε τις μπλούζες που σχεδίασε η Βικτώρια για τη συνεργασία της με την Reebok. Η μπλούζα, που είναι unisex, είναι μέρος της συλλογής που, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της «γιορτάζει τη Reebok της δεκαετίας του ‘90 και την εποχή που αντιπροσωπεύει ο Σακίλ Ο’Νιλ».

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 12, 2018 at 6:17pm PDT

Η 43χρονη τραγουδίστρια και σχεδιάστρια έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram: «Διάλεξα μέρα να μην φορέσω ψηλά τακούνια; @shaq @reebok @ReebokXVictoriaBeckham».

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 12, 2018 at 11:30pm PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βικτόρια Μπέκαμ σακίλ ο'νιλ Reebok
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ