Συνελήφθη καθηγητής χορού στη Ρόδο για βιασμό 15χρονης - iefimerida.gr

Συνελήφθη καθηγητής χορού στη Ρόδο για βιασμό 15χρονης

βιασμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, συνέλαβαν σήμερα το πρωί έναν 59χρονο και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση μιας 15χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, χθες το απόγευμα ο 59χρονος αφού οδήγησε με το αυτοκίνητο την 15χρονη ανήλικη σε ερημική τοποθεσία στον Αρχάγγελο Ρόδου την αποπλάνησε και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, ο 59χρονος τις τελευταίες δυο εβδομάδες, είχε προβεί και άλλες φορές σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος της ίδιας ανήλικης.

Ο δράστης παρέδιδε, σε πνευματικό κέντρο, μαθήματα χορού σε νεαρά άτομα, ηλικίας 12 έως 19 ετών, μεταξύ των οποίων και η ανήλικη παθούσα.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και παραπέμφθηκε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ