Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει το σπίτι της στη Vogue [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει το σπίτι της στη Vogue [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι καλή σε όλα. Δικηγόρος, ακτιβίστρια, μητέρα και σύζυγος. Τώρα, μπορεί να προσθέσει και ένα εξώφυλλο στη Vogue στη λίστα της.

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Μαΐου, να ποζάρει στο φακό της Άννι Λίμποβιτς, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα του οίκου Alexander McQueen, και μιλά για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή.

Amal Clooney stars on the cover of our May issue! She opens up about her fight for women's safety, how she balances work and fashion, and the moment George knew he wanted to propose. Tap the link in our bio for the full story. Photographed by #AnnieLeibovitz, styled by @tonnegood, Vogue, May 2018.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Apr 10, 2018 at 4:00am PDT

Φαίνεται πως ήταν προορισμένη να ακολουθήσει αυτή την καριέρα. Σύμφωνα με την Vogue, η μητέρα της ήταν μία σεβαστή πολιτική δημοσιογράφος που αρχικά ήθελε να γίνει δικηγόρος και ο πατέρας της ήταν αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταξιδιωτικών Φορέων, που συμβουλευόταν τα Ηνωμένα Έθνη.

Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει το σπίτι της στη Vogue [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, η Αμάλ θα ερχόταν αντιμέτωπη με τα πάντα, από δίκες εγκλημάτων πολέμου μέχρι και κακομεταχείρισης γυναικών.

Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει το σπίτι της στη Vogue [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Κι ενώ ήταν ήδη αναγνωρισμένη για τα επιτεύγματά της στην καριέρα της, βρέθηκε στο προσκήνιο με έναν εντελώς νέο τρόπο, όταν άρχισε να βγαίνει με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Συνάντησε τον ηθοποιό όταν η ίδια ήταν 35 ετών, μέσω ενός κοινού φίλου, στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

«Φυσικά ήταν όμορφη» είπε ο Τζορτζ στο περιοδικό. «Αλλά σκέφτηκα επίσης πως ήταν συναρπαστική. Η ζωή της ήταν απίστευτα συναρπαστική – οι πελάτες της και η υπεράνθρωπη δουλειά που έκανε. Με συνεπήραν από τη στιγμή που την είδα».

Οι δυο τους κράτησαν επαφή μέσω emails και τελικά βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού σε ένα εστιατόριο του Λονδίνου.

Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει το σπίτι της στη Vogue [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Ήταν σαν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο» δήλωσε η Αμάλ στη Vogue. «Πριν από αυτή την εμπειρία, πάντα ήλπιζα ότι μπορεί να υπάρχει αγάπη που να είναι τόσο υπερβολική και που δε θα απαιτεί καμία ζύγιση ή λήψη αποφάσεων».

Τώρα, θεωρεί την αγάπη ως «ένα πράγμα στη ζωή που νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος καθοριστικός παράγοντας της ευτυχίας, και είναι το μόνο πράγμα που έχει κανείς τον ελάχιστο έλεγχο».

Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει το σπίτι της στη Vogue [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ωστόσο, ούτε η Αμάλ ούτε ο Κλούνεϊ σκέφτονταν το γάμο. Άλλωστε, ο Τζορτζ είχε ήδη παντρευτεί την Τάλια Μπάλσαμ. Παρόλα αυτά, όταν ο Τζορτζ άρχισε να βγαίνει μαζί της, «ήξερε ότι ήταν κάτι τελείως διαφορετικό». Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σαφάρι στην Αφρική με μερικούς φίλους, ο Κλούνεϊ ήξερε ότι ήθελε να την παντρευτεί.

«Κάποιες καμηλοπαρδάλεις την πλησίασαν» δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό. «Εμφανίστηκαν έτσι ξαφνικά. Την τράβηξα μια φωτογραφία και χαμογελούσε. Τότε είπα στον φίλο μου τον Μπεν ‘Ξέρεις, νομίζω πως θα της ζητήσω να με παντρευτεί’. Και ο Μπεν μου απάντησε: ‘Νομίζω πως είναι καλή ιδέα’».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014 και υποδέχτηκαν τα δίδυμα- τον Αλεξάντερ και την Έλα – το 2017.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το μικρό αγόρι μοιάζει στον πατέρα του και το κορίτσι μοιάζει περισσότερο στη μητέρα της.

Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει το σπίτι της στη Vogue [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Τα δίδυμα μπορεί να μην είναι καν ενός έτους, αλλά έχουν ήδη φτάσει μερικά μεγάλα ορόσημα, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων τους λέξεων.

«Ακούσαμε μερικά ‘μαμά και ‘μπαμπά’» είπε η Αμάλ. «Ο Τζορτζ ήταν πολύ προσεκτικός για να βεβαιωθεί πως το ‘μαμά’ θα ήταν η πρώτη τους λέξη».

Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει το σπίτι της στη Vogue [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει το σπίτι της στη Vogue [εικόνες] | iefimerida.gr 6



Φωτογραφίες: Vogue Magazine

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάλ Κλούνεϊ Τζορτζ Κλούνεϊ Vogue
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ