Η ανατροπή, της ανατροπής στο MasterChef -Ο Σάββας έχασε, αλλά παραμένει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ανατροπή, της ανατροπής στο MasterChef -Ο Σάββας έχασε, αλλά παραμένει [βίντεο]

Χρήστος Γλωσσίδης & Σάββας Ληχανίδης (Φωτογραφία: Facebook @MasterChef GR)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπές είχε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef.

Οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές μετά τη διπλή δοκιμασία, προκειμένου να μάθουν ποια ομάδα κέρδισε και ποια ομάδα πάει στη διαδικασία αποχώρησης.

Η μπλε ομάδα με την οποία μαγείρεψαν ο Σάββας Ληχανίδης, ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Τιμολέων Διαμαντής και ο Γιώργος Φασιλής πήρε χαμηλότερη βαθμολογία στα πιάτα της και έτσι οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τους δύο που θα πάνε στη διαδικασία αποχώρησης.

Οι κριτές έκαναν την έκπληξη και τους ζήτησαν να «δώσουν» δύο ονόματα εκείνη τη στιγμή, χωρίς να γίνει η συνήθης διαδικασία «καρφώματος».

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη έκπληξη, καθώς Σάββας και Χρήστος έκαναν την ανατροπή, θέτοντας εαυτούς στη θέση των υποψηφίων.

Κάθε παίκτης μαγείρεψε ένα πιάτο με μοσχάρι και ένα με χοιρινό. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Χρήστος έδειξε πιο συγκεντρωμένος και ο Σάββας πιο «χαμένος» και αυτό φάνηκε στα πιάτα.

Τα πιάτα του Χρήστου έλαβαν υψηλότερη βαθμολογία και έτσι ο πολύ καλός του φίλος Σάββας βρέθηκε μπροστά στους κριτές, έτοιμος να παραδώσει την ποδιά του.

Οι κριτές, όμως, αντί να τον απαιχαιρετήσουν, έκαναν μια ανακοίνωση που τον άφησε άφωνο (όπως και τους τηλεθεατές). Οπως του είπαν θα είναι ο πρώτος υποψήφιος στη διαδικασία που θα ακολουθήσει, αλλά προς το παρόν παραμένει στο MasterChef και συνεχίζει να διαγωνίζεται.

67o Επεισόδιο αποκλειστικά #Backstage #4 #MasterChefGR @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/mF9bRfkdXf

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ