Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια -Εκανε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια -Εκανε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει [βίντεο]

Λεωνίδας Κουτσόπουλος (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα παιδικά του χρόνια, το παρατσούκλι του και την προσωπική του ζωή μίλησε σε συνέντευξή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο κριτής με το ιδιαίτερο χιούμορ από το MasterChef.

Ο κριτής, που έχει ξεχωρίσει με το τρόπο του, μίλησε στην εκπομπή του Star « Στη φωλιά των Κου Κου» για την οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε και το παρατσούκλι του.

«Εχω διώξει αμέτρητους μάγειρες λόγω χαρακτήρα. Το παρατσούκλι μου είναι μαγειροφάγος», είπε.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του δήλωσε: «Με τον αδερφό μου έχουμε μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα μας, οπότε είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Επειδή είμαι κοπρίτης, η μητέρα μου μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και είχε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει».

Για το εάν έχει σχέση, δήλωσε: «Απολαμβάνω τη μοναξιά μου, μέχρι τώρα όμως…».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ