Ο Τραμπ τώρα δηλώνει ότι «πολύ σύντομα» θα πάρει αποφάσεις για τη Συρία - iefimerida.gr

Ο Τραμπ τώρα δηλώνει ότι «πολύ σύντομα» θα πάρει αποφάσεις για τη Συρία

Τραμπ: «Πολύ σύντομα» θα λάβει αποφάσεις για τη Συρία -Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να συναντηθεί αργότερα σήμερα με τους συμβούλους του και "πολύ σύντομα" θα λάβει αποφάσεις για το τι θα κάνει με τη Συρία.

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας πρόκειται να συνεδριάσει εντός της ημέρας για να συζητήσει τις επιλογές που έχει η Ουάσινγκτον, όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις.

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι "παρακολουθεί στενά" τις εξελίξεις στη Συρία.

Νωρίτερα πάντως, μέσω tweet, ο Τραμπ δήλωνε πως η αμερικανική επίθεση μπορεί να γίνει «πολύ σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα». Μάλιστα, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος τόνισε ότι «ποτέ δεν είπε πότε θα γίνει η επίθεση στη Συρία».

«Ποτέ δεν είπα πότε θα γίνει επίθεση στη Συρία. Μπορεί να γίνει πολύ σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα τελικά! Σε κάθε περίπτωση οι ΗΠΑ υπό τη διακυβέρνησή μου έκαναν τεράστια δουλειά ώστε να ξεφορτωθεί η περιοχή τον ISIS. Που είναι το “Ευχαριστώ Αμερική;”» έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ Συρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ