Τα τουρκικά ΜΜΕ για την πτώση του Μιράζ- Δεν υπήρχε στην περιοχή τουρκικό αεροσκάφος - iefimerida.gr

Τα τουρκικά ΜΜΕ για την πτώση του Μιράζ- Δεν υπήρχε στην περιοχή τουρκικό αεροσκάφος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτη είδηση είναι σε πολλά τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το θέμα της πτώσης του Μιράζ 2000 της Πολεμικής Αεροπορίας. Μάλιστα η Χουριέτ γράφει οτι πρίν απο την πτώση στα ανοιχτά της Σκύρου προηγήθηκε αερομαχία.

Η Χουριέτ αναμεταδίδει τα όσα αναφέρουν τα ελληνικά μέσα, προσθέτει δε επικαλούμενη τα ελληνικά ΜΜΕ, ότι το ελληνικό αεροσκάφος, που κατέπεσε βορειανατολικά της Σκύρου, είχε εμπλακεί σε αναχαίτηση μαζί με ένα ακόμα ελληνικό αεροσκάφος τύπου Μιράζ, δύο τουρκικών μαχητικών στην περιοχή της Μυτιλήνης.

Η πτώση του Μιράζ έγινε λίγη ώρα αργότερα κι ενω το αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στην βάση του, γράφει η Χουριέτ.

Η Μιλιέτ αναφέρει πάντως, οτι σύμφωνα με πληροφορίες απο το Τουρκικό Επιτελείο Αεροπορίας, στην περιοχή που έγινε το συμβάν δεν υπήρχε κανένα τουρκικό αεροσκάφος.

 Τα τουρκικά ΜΜΕ για την πτώση του Μιράζ- Δεν υπήρχε στην περιοχή τουρκικό αεροσκάφος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ