Εβαλαν σεισμογράφο στο γήπεδο και όντως, τα γκολ του Μέσι προκαλούν σεισμούς! - iefimerida.gr

Εβαλαν σεισμογράφο στο γήπεδο και όντως, τα γκολ του Μέσι προκαλούν σεισμούς!

Ο Λιονέλ Μέσι εν δράσει (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Φαίνεται όμως ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι τόσο καλός που τα γκολ του κάνουν τη γη να τρέμει στην κυριολεξία!

Μια νέα μελέτη αποκάλυψε ότι οι πανηγυρισμοί των θεατών όπως σκοράρει ο άσος της Μπάρτσα κάνουν ολόκληρη τη Βαρκελώνη να δονείται.

Μιλώντας σε συνέδριο γεωφυσικών επιστημών στη Βιέννη ο Χόρντι Ντιάζ του Ινστιτούτου Γεωλογικών Επιστημών Jaume Almera αποκάλυψε: «Τοποθετήσαμε έναν σεισμογράφο μέσα σε κτίριο στη Βαρκελώνη, που μας επέτρεψε να καταγράψουμε χαρακτηριστικές δονήσεις που προκαλούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, περιλαμβανομένων των συρμών του μετρό και της κίνησης στους δρόμους».

Ο σεισμογράφος αποκάλυψε ότι κάθε φορά που ο Λιονέλ Μέσι έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα, γινόταν σεισμός καθώς οι θεατές χοροπηδούσαν στις εξέδρες του «Καμπ Νου».

Αυτό συνέβη, π.χ. και στη διάρκεια ενός αγώνα κατά της Τσέλσι τον περασμένο μήνα όταν ο Μέσι πέτυχε τα δύο από τα τρία γκόλ στη νίκη της «Μπάρτσα» με 3-0.

Η βελόνα του σεισμογράφου τινάχθηκε ψηλά μετά το πρώτο του γκολ και λίγο χαμηλότερα μετά το δεύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα Σεισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ