Βασιλικός γάμος, πρίγκιπα Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Με ελληνική υπογραφή το μενού -Από την Κρήτη ο σεφ [βίντεο] - iefimerida.gr

Βασιλικός γάμος, πρίγκιπα Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Με ελληνική υπογραφή το μενού -Από την Κρήτη ο σεφ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πλέον γεγονός οτι μιλάμε για το γάμο της χρονιάς, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και πλέον αποκτά και ελληνική πινελιά.

Βασιλικός γάμος, πρίγκιπα Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Με ελληνική υπογραφή το μενού -Από την Κρήτη ο σεφ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Κρητική συγκεκριμένα μιάς και το μενού του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ θα επιμεληθεί το ελληνας σεφ Νίκος Κουλούσιας.

Ο Νίκος Κουλούσιας μίλησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και τη Νικολέτα Σφακιανάκη για τις προετοιμασίες που όπως είπε έχουν πάρει κυριολεκτικά «φωτιά», μιας και πολυπληθής ομάδα ατόμων «σβήνει και γράφει» στο μενού για το τελικό αποτέλεσμα.

Ιδιαιτερότητες, προτιμήσεις, αλλά και υψηλού επιπέδου απαιτήσεις καθιστούν την προετοιμασία άκρως απαιτητική, ενώ όπως αποκαλύπτει ο σεφ το άγχος αποτελεί μέρος της δουλειάς!

Ο Νίκος Κουλούσιας αποκαλύπτει στην εκπομπή ότι το κρητικό λάδι βρίσκεται στη λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, ενώ μοιράζεται με το κοινό, πώς είναι να μαγειρεύει για προσωπικότητες όπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Νίκος Κουλούσιας αποκαλύπτει και τον πιο απαιτητικό του πελάτη.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα».

Βασιλικός γάμος, πρίγκιπα Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Με ελληνική υπογραφή το μενού -Από την Κρήτη ο σεφ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πηγή: neakriti.gr

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ