Σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν διέγραψε από το Instagram τον Τρίσταν Τόμσον- Πικρά τα σχόλια των χρηστών - iefimerida.gr

Σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν διέγραψε από το Instagram τον Τρίσταν Τόμσον- Πικρά τα σχόλια των χρηστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι αναμένουν να δουν πως θα αντιδράσει η Κλόε Καρντάσιαν μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο που δείχνει τον σύντροφό της Τρίσταν Τόμσον να φιλά μια άγνωστη γυναίκα σε ένα μπαρ της Νέας Υόρκης.

Πάντως, ολόκληρη η οικογένεια Καρντάσιαν φαίνεται πως έχει δεχτεί τους ισχυρισμούς, αποκλείοντας το αστέρι του μπάσκετ στο Instagram.

Ο Τρίσταν, με 2,7 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, δεν είναι πλέον «φίλος» ούτε με την Κλόε την ίδια αλλά ούτε και με την Κρις Τζένερ.

Η Κιμ, η Κόρτνεϊ, η Κάιλι, η Κένταλ και ακόμη και ο Σκοτ Ντίζικ δεν ακολουθούν πλέον τον μπασκετμπολίστα μετά το σάλο με την απιστία του.

Κι ενώ η Κλόε τον έχει πλέον αποκλείσει, δεν έχει ακόμη διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από το λογαριασμό της.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 11, 2018 at 6:49pm PDT

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τρίσταν εθεάθη να κατευθύνεται σε ένα ξενοδοχείο και να αναχωρεί την Κυριακή το βράδυ με μία στρίπερ την οποία φιλούσε λίγο πιο πριν.

Το βίντεο ακολουθεί διάφορες στιγμές των δυο τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς, και έρχεται λίγο αφότου κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τον δείχνει να φιλά μια γυναίκα – πρόκειται για την Λάνι Μπλερ- κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου, λίγες ημέρες προτού γεννήσει η σύντροφός του, Κλόε Καρντάσιαν.

Ο Τρίσταν φαίνεται να κατευθύνεται στο ξενοδοχείο Four Seasons της Νέας Υόρκης με την μελαχρινή γυναίκα να τον ακολουθεί, προτού εμφανιστεί η κοπέλα αργότερα μόνη της με μια βαλίτσα Louis Vuitton.

Ο μπασκετμπολίστας φαίνεται να μπαίνει στο ξενοδοχείο φορώντας ένα παντελόνι καμουφλάζ και ακολουθεί η γυναίκα. Μετά από περίπου 4 ώρες στο ξενοδοχείο, οι δυο τους βγαίνουν, με τον Τρίσταν να έχει αλλάξει ρούχα.

Οι οργισμένοι οπαδοί της Κλόε δεν έχασαν καθόλου χρόνο και κατέφυγαν στο Twitter για να μοιραστούν τις σκέψεις και τα μηνύματά τους για τις δύσκολες στιγμές που πρέπει να βιώνει η Κλόε Καρντάσιαν.

Οι περισσότεροι, φυσικά τάχθηκαν στο πλευρό της, και εξέφρασαν την υποστήριξή τους, ενώ άλλο έσπευσαν να αναρτήσουν μερικά memes για τις προηγούμενες σχέσεις του Τρίσταν αλλά και την υποτιθέμενη αντίδραση της μαμάς, Κρις Τζένερ, που παντού βλέπει χρήματα.

«Η απιστία του Τρίσταν Τόμσον... η καρδιά μου έχει σπάσει για την Κλόε» έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος δημοσίευσε: «Είμαι πολύ πληγωμένη με αυτή την κατάσταση. Η Κλόε καταφέρνει επιτέλους να μείνει έγκυος μετά από χρόνια προσπαθειών και να πώς της φέρεται ο πατέρας του παιδιού της και την ντροπιάζει μπροστά σε όλο τον κόσμ. Προτού καν το μωρό γεννηθεί;».

Άλλη επεσήμαναν πως αυτό θα δώσει στην Κρις Τζένερ την τέλεια ευκαιρία για να διαπραγματευτεί περισσότερες σειρές του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashian», ενώ άλλοι τονίζουν πως είχε απατήσει και την πρώην κοπέλα του Τζόρνταν Κρεγκ ενώ ήταν έγκυος με το παιδί του, άρα δε θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη η πράξη του αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ