Champions League: Πρόκριση για την Ρεάλ με πέναλτι στο 97', παρότι έχασε με 1-3 από την Γιουβέντους [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Πρόκριση για την Ρεάλ με πέναλτι στο 97', παρότι έχασε με 1-3 από την Γιουβέντους [βίντεο]

Φωτογραφία: Champions League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ματσάρα με τα... όλα της!

Με αμφισβητούμενο (έως πολύ αυστηρό) πέναλτι στο 97' η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε το γκολ που ήθελε και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, παρά την ήττα της με 1-3 από την Γιουβέντους μέσα στην Ισπανία.

Η Γιούβε έκανε μεγάλο ματς και δικαίως διαμαρτύρεται έντονα, αλλά στο τέλος ο Αγγλος ρέφερι Ολιβερ έδωσε πολύ εύκολα το πέσιμο του Λούκας Βάσκεθ πέναλτι και έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το γκολ έδωσε την μεγάλη πρόκριση.

Στο 2' και στο 37' ο Μάντζουκιτς έκανε το 0-2 και έδωσε το... έναυσμα για την μεγάλη ανατροπή και στο 61' ο Ματουϊντί εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Νάβας για το 0-3 που πήγαινε το ματς στην παράταση. Στο 93' όμως ο Λούκας Βάσκεθ έπεσε πολύ εύκολα από το μαρκάρισμα του Μπενατιά και ο διαιτητής έδωσε αμέσως το πέναλτι δίχως συζήτηση. Οι παίκτες της Γιουβέντους... τρελάθηκαν με την απόφαση του και μάλιστα ο Μπουφόν διαμαρτυρήθηκε τόσο έντονα που είδε την κόκκινη κάρτα. Τον αντικατέστησε ο Σέζνι, αλλά ο Ρονάλντο στο 97' έκανε το τελικό 1-3 και έδωσε την πρόκριση.

Ετσι στα ημιτελικά του Champions League πέρασαν: Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ.

TA ΓΚΟΛ

Το πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ

REAL MADRID AWARDED THE MOST CONTROVERCIAL PENALTY OF THE SEASON!!!!#Juventus #UCL #RealMadridJuventus #RealJuventus pic.twitter.com/Mz0VNRHMh5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουβέντους Ρεάλ Μαδρίτης Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ