Ανανέωσε με Ροσίτσκι η Άρσεναλ - iefimerida.gr

Ανανέωσε με Ροσίτσκι η Άρσεναλ

Τόμας Ροσίτσκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της Άρσεναλ θα συνεχίσει να είναι ο Τόμας Ροσίτσκι, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» χωρίς να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους.

Ο Τσέχος μέσος φορά την φανέλα των Λονδρέζων από το καλοκαίρι του 2006 και σε 156 αγώνες έχει πετύχει 19 γκολ, ενώ έχει σκοράρει στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ με Τότεναμ και Μίλαν. «Είναι μεγάλη μου τιμή να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με την Άρσεναλ. Αγαπώ το σύλλογο και είμαι πολύ περήφανος που φοράω τη φανέλα του. Αισθάνομαι πλέον σαν στο σπίτι μου μετά από έξι χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο και είμαι ευτυχισμένος που θα παραμείνω στην ομάδα. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι προνόμιο που βρίσκομαι εδώ. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο που εργάζεται στην Άρσεναλ, όλοι συνεισφέρουν σημαντικά. Το ίδιο κάνουν και οι οπαδοί», δήλωσε ο 31χρονος μέσος μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρσεναλ Τόμας Ροσίτσκι Αρσέν Βενγκέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ