Η φωτογραφία που προκάλεσε αναστάτωση -Εφυγε η Δαλάκα από το Survivor; [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία που προκάλεσε αναστάτωση -Εφυγε η Δαλάκα από το Survivor; [εικόνα & βίντεο]

Κατερίνα Δαλάκα (Φωτογραφία: Facebook @Survivor Greece)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία από το viber της Κατερίνας Δαλάκα, που έδειχνε πως ήταν «ενεργή» προκαλεί ερωτηματικά στους φανς του Survivor.

Σύμφωνα με το Nassos blog, η Κατερίνα Δαλάκα άνοιξε το viber της την Τρίτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και το ερώτημα είναι ένα: «αποχώρησε από το Survivor;».

Η φωτογραφία που προκάλεσε αναστάτωση -Εφυγε η Δαλάκα από το Survivor; [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι ένα από τα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης και παρά τους μικρούς τραυματισμούς της δείχνει να αντέχει. Είναι η πιο δυνατή παίκτρια των Διάσημων και για πολλούς το πείσμα που δείχνει στα αγωνίσματα αλλά και ο ντόμπρος χαρακτήρας της την στέλνουν στον τελικό.

Η ενεργοποίηση, λοιπόν, των εφαρμογών δημιουργεί αναστάτωση. Βέβαια, το κινητό της μπορεί να είναι στα χέρια κάποιου άλλου προσώπου, ο οποίος το άνοιξε, ή να υπήρξε κάποιο «θέμα» με την εφαρμογή.

Να θυμίσουμε πως αυτή την εβδομάδα από το Survivor δεν θα αποχωρήσει κάποιος παίκτης. Αλλωστε, οι τηλεθεατές βλέπουν με λίγες ημέρες καθυστέρηση τα όσα γίνονται στον Αγιο Δομίνικο και πολλοί θεωρούν απίθανη την αποχώρηση της παίκτριας.

Το τι συμβαίνει είναι μυστήριο, το οποίο θα λυθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο σημερινό επεισόδιο, πάντως, θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα να τραυματίζεται στο αγώνισμα άνεσης. Στο τρέιλερ φαίνεται να κρατά τη μύτη της, ενώ η Όλγα Φαρμάκη προσπαθεί να την βοηθήσει και να την παρηγορήσει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Κατερίνα Δαλάκα αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ