Espresso Dimello: H νέα σειρά φλιτζανιών «Fairytales», εμπνευσμένη από ένα παραμύθι - iefimerida.gr

Espresso Dimello: H νέα σειρά φλιτζανιών «Fairytales», εμπνευσμένη από ένα παραμύθι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μόνο ένας καφές. Ο Dimello στηρίζει έμπρακτα δράσεις για τις τέχνες και τον πολιτισμό και δημιουργεί μια ιδιαίτερη σειρά φλιτζανιών, εμπνευσμένη από ένα παραμύθι.

Η φιλοσοφία, οι άνθρωποι, η γεύση και το κοινό του Dimello, δομούν έναν καμβά που «ανοίγει» παράθυρο σε νέους δημιουργούς για να προβάλλουν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους και να αναγνωρίζεται το έργο τους.

Espresso Dimello: H νέα σειρά φλιτζανιών «Fairytales»,  εμπνευσμένη από ένα παραμύθι | iefimerida.gr 0

Ο Dimello πιστεύει στους ανθρώπους με καρδιά, γιατί όλα ξεκινούν από την καρδιά. Στο πάθος που σε κάνει να πετυχαίνεις τα πάντα. Γι’ αυτό κάθε χρόνο, διαλέγει νέους καλλιτέχνες που αναδεικνύουν το ταλέντο τους μέσα από τις συλλογές φλιτζανιών espresso & cappuccino «Cuptales by Dimello».

H συλλογή 2017-18 είναι εμπνευσμένη από ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, που αποθεώνει την Αγάπη και τη Χαρά της Ζωής. «Μια ιστορία με λίγο Μπλε» από τη συγγραφέα Δέσποινα Σωτηρίου και τον εικονογράφο Άκη Ουλκέρογλου.

Espresso Dimello: H νέα σειρά φλιτζανιών «Fairytales»,  εμπνευσμένη από ένα παραμύθι | iefimerida.gr 1

Μια ιστορία που δίνει αξία στις «μικρές» στιγμές της καθημερινότητας, που γίνονται μεγάλες όταν έχουν αλήθεια και παιδικότητα.

Όπως ο Dimello…. το ελιξίριο που συνοδεύει αυτές τις στιγμές και «ξυπνάει» τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη φαντασία.

Γνωρίστε τα Cuptales στον ψηφιακό κόσμο διαβάζοντας το παραμύθι και ανακαλύπτοντας κάθε χαρακτήρα «Μιας ιστορίας με λίγο Μπλε»…

Γιατί ο Dimello θέλει ιστορίες…

Ανακαλύψτε όλη τη φετινή συλλογή σε coffee outlets & επιλεγμένα café.

www.dimellocoffee.com
www.dimellocuptales.com
https://www.facebook.com/dimellocoffee/
https://www.instagram.com/dimellocoffeeofficial/
#dimellocuptales

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Dimello καφές φλιτζάνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ