Βίντεο: Δείτε το μαξιλαράκι που κάθισε ο Ζούκερμπεργκ για να φαίνεται ψηλότερος [εικόνες] - iefimerida.gr

Βίντεο: Δείτε το μαξιλαράκι που κάθισε ο Ζούκερμπεργκ για να φαίνεται ψηλότερος [εικόνες]

Φωτογραφία: AP- Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Κογκρέσο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα ξένα μέσα να επικεντρώθηκαν στην απολογία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Κογκρέσο, ο οποίος παραδέχτηκε τα λάθη του, αλλά υπήρξαν και μερικοί που σχολίασαν το ύψος του, καθώς και αυτό το μαξιλαράκι που τοποθετήθηκε στην καρέκλα του για να φαίνεται ψηλότερος.

Συγκεκριμένα, ο Ζούκερμπεργκ έκατσε σε μία μαύρη δερμάτινη καρέκλα στο κέντρο του δωματίου, ώστε να βλέπει όλους τους γερουσιαστές του Κογκρέσου, η οποία όμως «εξοπλίστηκε» με ένα χοντρό μαύρο μαξιλάρι μήκους 15 εκατοστών.

Βίντεο: Δείτε το μαξιλαράκι που κάθισε ο Ζούκερμπεργκ για να φαίνεται ψηλότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα το μαξιλάρι ήταν και αυτό μαύρο, έτσι ώστε να μην φαίνεται το τρικ του Διευθυντή του Facebook για να φαίνεται ψηλότερος.

Βίντεο: Δείτε το μαξιλαράκι που κάθισε ο Ζούκερμπεργκ για να φαίνεται ψηλότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, ο ίδιος ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε την ιδέα να βάλει αυτό το μαξιλαράκι στην καρέκλα για να φαίνεται ψηλότερος.

Βίντεο: Δείτε το μαξιλαράκι που κάθισε ο Ζούκερμπεργκ για να φαίνεται ψηλότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί πως ο δισεκατομμυριούχος έχει ύψος γύρω στο 1,70, ενώ αν κι αγαπά το casual ντύσιμο,καθώς φοράει συνεχώς άνετες μπλούζες και τζιν, ο ίδιος εμφανίστηκε με μπλε κουστούμι στο Κονγκρέσο στην πρώτη του ακρόασή για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica.

Βίντεο: Δείτε το μαξιλαράκι που κάθισε ο Ζούκερμπεργκ για να φαίνεται ψηλότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το συμβάν με το μαξιλάρι δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστο και ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι άρχισαν τα σχόλια στο Twitter.

Ετσι σύντομα η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου ήταν αυτή με τον Μαρκ Ζουκερμπεργκ που έγραφε «Το μόνο meme που χρειάζεσαι σήμερα είναι το μαξιλαράκι του Μαρκ Ζούκερμπεργκ».

Βίντεο: Δείτε το μαξιλαράκι που κάθισε ο Ζούκερμπεργκ για να φαίνεται ψηλότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ