Σενάρια της τουρκικής Yeni Safak για βύθιση ελληνικού πλοίου στο Αιγαίο - iefimerida.gr

Σενάρια της τουρκικής Yeni Safak για βύθιση ελληνικού πλοίου στο Αιγαίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλεί το σενάριο που κυκλοφορεί σήμερα σε φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα για ενδεχόμενο χτύπημα σε ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο της Γενί Σαφάκ με τίτλο «Αν χτυπηθεί και βουλιάξει ελληνικό πλοίο» διερευνάται μεταξύ άλλων σε ενδεχόμενο προβοκάτσιας στο Αιγαίο με σκοπό να πληγεί η κυβέρνηση Ερντογάν. Οπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, ο αρθρογράφος αναφέρει ότι όταν ανεβαίνει η ένταση στο Αιγαίο το να γίνει κάποιο ατύχημα «ας πούμε το τουρκικό ναυτικό να βυθίσει ένα ελληνικό πλοίο και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ να κάνουν μια συμμαχία κατά της Τουρκίας είναι ένα πιθανό σενάριο και πρέπει να το προσέξουμε».

Σενάρια της τουρκικής Yeni Safak για βύθιση ελληνικού πλοίου στο Αιγαίο   | iefimerida.gr 0

Να σημειωθεί ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας έρχεται μια μέρα, ουσιαστικά, μετά το περιστατικό στη Ρω και ενώ οι εμπρηστικές δηλώσεις από την Τουρκία συνεχίζονται κατά ριπάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σενάριο ελληνικό πλοίο ΑΙγαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ