Αφησαν τον γάμο, πήγαν με το νυφικό να δώσουν εξετάσεις στο πανεπιστήμιο - iefimerida.gr

Αφησαν τον γάμο, πήγαν με το νυφικό να δώσουν εξετάσεις στο πανεπιστήμιο

Φωτογραφία αρχείου: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γάμος ή πτυχίο; Δύο Νιγηριανές βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το δίλημμα, αλλά κατάφεραν να τα συνδυάσουν και τα δύο.

Η Ντόρκας Ατσέα και η Ντέμπορα Ατο σίγουρα ξεχώριζαν στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου τους, όταν εμφανίστηκαν να γράψουν τις τελικές εξετάσεις για να πάρουν πτυχίο: φορούσαν τα νυφικά τους, καθώς μόλις είχαν φύγει από το γάμο τους.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η εξέταση, που ήταν προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο, μετατέθηκε για τον Απρίλιο και μάλιστα την ημέρα που οι δύο γυναίκες είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν τους αγαπημένους τους. Αν και ζήτησαν να γίνει εξαίρεση για την περίπτωσή τους, δεν τα κατάφεραν.

«Πήγα στην εξετάστρια και μου είπε ότι έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα δύο», δήλωσε η Ατο στο CNN. Δεν υπήρχε περίπτωση όμως να εγκαταλείψουν το όνειρο για το πτυχίο. Ετσι, πήγαν στην εκκλησία, παντρεύτηκαν η καθεμία τον καλό τους και πήγαν στο πανεπιστήμιο, χωρίς να αλλάξουν, για να γράψουν εξετάσεις. Αμέσως μετά πήγαν η καθεμία τους επέστρεψε στο πλευρό του γαμπρού, στη δεξίωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νυφικό εξετάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ